Az aktuális Mérnök Újság lapszámainak digitális változatát egy hónap eltéréssel az azt követő hónap első hetében tesszük elérhetővé PDF változatban.

A Mérnök Újság a Magyar Mérnöki Kamara hivatalos lapja, amely kamarai szolgáltatás keretében havonta 18.700 kamarai taghoz jut el, postai úton. Az Újság az elmúlt években mind küllemében, mind tartalmilag megújult, és szakpolitikai kérdésekben irányadó, hivatkozási alapként szolgáló politikailag független közéleti magazinná vált.
Amennyiben hirdetni szeretne lapunkban, úgy hirdetési felületeinkről, hirdetési árainkról valamint technikai paramétereinkről bizalommal keresheti munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken, vagy letöltheto médiaajánlatunkat:
Soós-Dulka Ágnes • Telefon: +3630 6278843 • e-mail: dulka.agnes@mmk.hu • Mérnök Újság médiaajánlat

Az MMK a tagok számára díjmentesen, évente tíz alkalommal megküldi a kamara nagy hagyományú lapját, a Mérnök Újságot. A lapot a Magyar Posta terjeszti, sikertelen kézbesítés esetén azonban sajnos nem biztosítja automatikusan a hibás címek javítását, felülvizsgálatát, és ezekről a kamara sem kap visszajelzést. Szeretnénk, ha a lap minden tagunkhoz rendszeresen és időben eljutna. Ha Ön nem kapja, vagy nem rendszeresen kapja a folyóiratot, illetve az nem arra címre érkezik, ahova szeretné, akkor kérjük, ellenőrizze Mérnök Újság kézbesítési címét, illetve jelezze felénk a postai terjesztés tapasztalatait az alábbi címre elküldve: dm@mmk.hu

A Mérnök Újsághoz kapcsolódó általános szerződési feltételeket itt olvashatja: MU_ÁSZF

Az alábbi listában letöltheti az elmúlt évek digitálisan is elérhető lapszámait: