Tagozati hírek, események

MAÚT30 NextGen Tehetségkutató Program

Tisztelt Kolléga,

Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy elindult a MAÚT30 rendezvénysorozat keretében megvalósuló tehetségkutató program, a MAÚT30 NextGen, amellyel (nem csak) a szakmai utánpótlás lehetőségét biztosító fiatalabb korosztályokat szeretné a MAÚT megszólítani.

A pályázatra felsőbb osztályos középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését várják, akár olyan témával, amit már máshol bemutattak (tanulmányi verseny, TDK, diplomaterv), vagy olyan ötletekkel, amelyek ebben a programban debütálnának. Nem kell nagy dologra gondolni, egy-egy lokális közlekedési ötlet, vagy technológiai variáció is érdekes lehet, a programban majd segítenek megtalálni a fiataloknak azokat a szakembereket, akiknek segítségével jobban el tudnak mélyülni a választott témában. Ha a téma már jobban kidolgozott (TDK), akkor a MAÚT munkatársai pedig abban tudnak segíteni, hogy a prezentálás legyen profibb és gyakorlottabb. A kiválasztott témákat kidolgozó fiatalokat elviszik egy konferenciára (MAÚT30 Nemzetközi Tudományos Szimpózium), ahol védett közegben és kellő bátorítással, támogatással szakmai közönség előtt is megmutathatják a projektjüket. A legjobbakat pedig pénzjutalomban is részesítik.

A tehetségprogram alapinformációi a mellékelt szórólapon olvashatók. Bővebb információkat a weboldalon és a MAÚT Instagram és Facebook felületein lehet találni, amelyek követését ezúton is ajánljuk.

Kérjük Önöket, hogy családjukban, munkahelyükön, ismerősi körben terjesszék ennek a programnak a hírét, hogy minél több fiatalhoz is eljusson! Szükség esetén szívesen küldenek nyomtatott plakátot, szórólapot, vagy további információt.

Meghívó