Tagozati hírek, események

Fotó és rövidfilm pályázat 2023

KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET®

UNGARISCHER  VERKEHRSWISSENSCHAFTLICHER VEREIN HUNGARIAN  SCIENTIFIC ASSOCIATION  FOR TRANSPORT ASSOCIATION SCIENTIFIQUE  HONGROISE POUR  LES TRANSPORTS 

 Fotó és rövidfilm pályázat 2023 – Pályázati kiírás 

Beküldési határidő: 2023. szeptember 25. 

A Közlekedéstudományi Egyesület pályázatot hirdet a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére. 

A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok megfelelő minőségű és mennyiségű képanyaggal való ellátása. A pályázat során olyan pályázatokat várnak a szervezők, amelyek a közlekedéshez, a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak. 

2023-ben két kategóriában lehet pályázni, melyekre digitális fényképezőgéppel, mobil telefonnal vagy videókamerával készített felvételek küldhetők be. 

Pályázati kategóriák 

  1. A) Közutak, vasutak, légi- és vízi közlekedés 

A természet, a légi- és vízi közlekedés, az út, a vasút és a pihenőhelyek kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában. 

  1. B) Műtárgyak 

A természet és a műtárgyak kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában. 

  1. C) Rövidfilm 

A közlekedési szakterület bármelyik szegmensét (infrastruktúra építése, üzemeltetés, felújítás, közösségi közlekedés…stb) érintő rövidfilm. Egy pályázó legfeljebb 2 rövidfilmmel pályázhat ebben a kategóriában.

További információ és pályázati feltételek:  Fotó és rövidfilm pályázat 2023. Közlekedéstudományi Egyesület– Pályázati kiírás