Mi köze Mona Lisa mosolyának az üveghez vagy Magyarországhoz, egyenház-e a mintaház, hogyan csökkenthetjük az ökológiai terhelést műanyag vagy alumínium használatával, megújuló energiahasználat-e a fatüzelés, és mitől zöld egy zöldtető? 

 

Mások mellett ezekről, és az ezeket lehetővé tevő technológiák hátteréről is hallhatunk és nézhetünk egyes manapság fontos vagy hasznos műszaki megoldás mögé a greenfo.hu és a Build-Communication közös, „Zöld építés” podcast csatornáján. A több mint tíz érdekes beszélgetésen Sarkadi Péter, a greenfo.hu, a net zöld iránytűjének főszerkesztője kérdezte a szakembereket az építőipar zöld megoldásairól.Tippek, tanácsok, ötletek a pincétől a padlásig, a kültértől a beltérig, az egészséges épületről és a takarékosságról. A tartalmakat ajánljuk – munka mellett vagy az autóban – mindazoknak, akik szívesen hallgatnak tényeket, ötleteket, történeteket arról, hogy jutott el egy-egy műszaki megoldás a mai formájáig és hogyan szolgálja mindez a jövőnket. 

 

A greenfo.hu és a Build-Communication „Zöld építés” podcast csatornája az alábbi linkeken érhető el:Spotify – Zöld Építés Anchor – Zöld ÉpítésApple Podcasts – Zöld építés