3° C
Ma 2023. december 02., szombat, Melinda és Vivien napja van.
3° C
Ma 2023. december 02., szombat, Melinda és Vivien napja van.

Milánóban és online is várja látogatóit az MCE

máj 6, 2022 | praxis

Az épületgépészeti vásár fókuszában az energiahatékonyság áll.

  1. június 28 és július 1. között a Milánói Vásárközpontban ismét megrendezésre kerül az MCE – Mostra Convegno Expocomfort, a HVAC+R, megújuló energia és energiahatékonyság szektorainak vállalatait, szakembereit megszólító rangos nemzetközi üzleti platform. Az esemény a személyes részvételi lehetőség mellett digitális formátumban is elérhető lesz. Az Egészségügyi Minisztérium és az RX Group szigorú intézkedéseinek köszönhetően a konferenciák, viták, találkozók a legnagyobb biztonságban zajlanak.

A Fiera Milano 325.000 m2-nyi területét elfoglaló MCE 2022 szakmai programok, konferenciák, iparági találkozók sorát vonultatja fel az Energiahatékonyság & Innováció témájától a That’s Smartig. A rendezvény kihagyhatatlan a lakó-, kereskedelmi és ipari smart building berendezések, rendszerek tervezésében és kivitelezésében érdekelt szakemberek számára.

Kiemelt témakörök:

  • Beltéri klíma (HVAC+R, fűtés, szellőztetés, légkondicionálás, hőszivattyúk, hűtés, naphőberendezések, geotermikus fűtés, kapcsolt energiatermelés)
  • Vízkezelés (szaniter technológiák, csapok, fürdőszoba kiegészítők, wellness)
  • Épületgépészet (alkatrészek HVAC berendezésekhez, felszerelések és szerszámok, szigetelés, tervezési szolgáltatások)
  • That’s Smart (napelemek, tárolás, smart home&building, e-mobilitás, energia)
  • Biomassza

“Az MCE elkötelezett a vásár nemzetközi karakterének megőrzése, valamint a személyes találkozás, a kiállítói jelenlét és az eszmecsere mellett ebben az üzleti lehetőségekkel teli dinamikus környezetben” – nyilatkozta Massimiliano Pierini, a Reed Exhibitions Italia ügyvezető igazgatója. A szervezők a szélesebb körű és biztonságosabb részvétel érdekében döntöttek a korábban márciusra tervezett rendezvény nyárra halasztása mellett. A vásárra eddig több mint 1400 kiállító jelezte részvételét.

Azon érdeklődők számára, akik személyesen nem tudnak részt venni a milánói vásáron, idén is elérhető marad az „MCE Digital Experience” online részvételi módozat június 28 és július 6 között. Az MCE megújult online felületén biztosítja a digitális networking találkozókat a program nemzetközi résztvevői számára.

További információért vegye fel a kapcsolatot magyar képviseletünkkel!