A magyar építőiparban egyre ismertebb a PA-FLEX szintetikus kaucsuk termékcsalád, amelynek felhasználási területe ipari hűtés, klimatizálás, pluvia csapadékvíz rendszerek, légtechnika hőszigetelése, illetve jegesedés, párakicsapódás-kondenzáció megakadályozása. Alkalmazható tüzivíz rendszerek, fűtéshasználati hideg-melegvíz rendszerek hőszigetelésre.

A Pa-Flex nagy előnye a magas kaucsuktartalma, rugalmassága. Emiatt a press rendszereket könnyű vele szigetelni, nem kell mandzsettát készíteni-javítani. A csőhéj a prés idomokra szakadás, repedés nélkül ráhúzható, ezért gyorsan és jó minőségben lehet vele dolgozni. A csőhéjak, és lapok -40 és +120 oC között alkalmazhatók. A +120 fokig történő felhasználása előnyös a magyar épületgépész piacon kapható többi szintetikus kaucsukkal szemben.

Csőhéjakat 6-9-13-19-25 mm falvastagsággal gyártják 6 mm átmérőtől 160 mm átmérőig. A gyártott összes méret készletről elérhető.

A lapok vastagsága 6-9-13-19-25-32 mm, amelyekből jelentős készlet áll rendelkezésre. A lapok öntapadó réteggel, alu-üvegszálas, és alu-pet fólia kasírozással beltérre, COVER fóliával kültérre készletről rendelhető.  Kiemelkedik a mostani mezőnyből, hogy elkerülik azok az ellátási nehézségek, amelyekkel jelenleg sok európai gyártó küszködik. Forgalmazója, az Isoflex Kft. jelentős raktárkészletet tart mind lapokból mind pedig csőhéjakból és gondoskodik az utánpótlásról, ezért folyamatosan képes kiszolgálni az egyre növekvő érdeklődést.